Arkitekturvisualisering Västlänken

Västlänken – Haga Staiton 2014

Interiörbilder från Haga Station, Västlänken – 2014

När man arbetar med arkitekturvisualisering får man acceptera att det kan ta lång tid innan man får lov att visa de bilder man har gjort, särskilt när det är välkända eller omdiskuterade platser. En del bilder slutar det med att jag aldrig får visa. Det kan kännas snopet ibland, men i själva verket är ju sekretessen lika viktig för mig som för uppdragsgivaren, och jag visar ingenting utan att uttryckligen ha fått tillstånd.

Det här är tre interiörvisualiseringar av Haga Station – Västlänkens station vid Hagakyrkan. Bilden representerar läget som det var våren 2014. Jag gjorde bilden på uppdrag av ABAKO Arkitektkontor AB.

 

Arkitekturvisualisering Västlänken

Västlänken – Haga Station 2014

Läs mer om arkitekturvisualisering här.

Det tar ofta lång tid innan jag får lov att visa bilderna jag gör, särskilt när det är välkända eller omdiskuterade platser. Det här är en interiörvisualisering av Haga Station – Västlänkens station vid Hagakyrkan. Bilden representerar läget som det var våren 2014 – hur planerna ser ut idag måste jag låta vara osagt. Jag gjorde bilden på uppdrag av ABAKO Arkitektkontor AB.SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave