Arkitekturvisualisering

Ritningarna kanske innehåller all den information som egentligen behövs, men det tar tid för mottagaren att ta till sig den informationen, och det är svårt att sätta ihop den till en helhet för sin inre syn. Det är där jag hjälper till. Jag förser dig som kund med ett effektivt och snyggt sätt att kommunicera ut din vision.

Eftersom bilderna nu är så effektiva, och så snabbt förmedlar information och känsla, så är det naturligtvis enormt viktigt att vi förmedlar rätt! Jag bidrar med kunskap om bildkomposition, färglära, om hur människor läser bilder mm., men det är din produkt, din design, din vision som ska ut till mottagaren. För att underlätta detta brukar jag erbjuda mig att sitta hos kunden och jobba med det aktuella projektet. Det sparar dessutom mycket tid i kommunikation mellan oss, det blir färre missförstånd och snabbare korrektur. Passar inte det så har jag min kontorsplats centralt i Göteborg, så jag är ändå nära många av mina kunder, och skickar korrektur och frågor vid jämna mellanrum för att vi ändå uppnå ett nära samarbete.

Arkitekturvisualisering Göteborg

Jag kan ta emot följande typer av uppdrag inom arkitekturvisualisering:

  • Interiörvisualisering
  • Exteriörvisualisering
  • Animation
  • Solstudier
  • Handillustrationer/2D-illustrationer
  • Fotomontage
  • Grafisk formgivning av t.ex. presentationsmaterial och trycksaker (genom samarbete med QueensLab)

För att se exempel på mina tidigare arbeten, välkommen till min portfolio.

Tillägg 5 juli 2019: Numera gör jag 3D-visualisering som anställd hos QueensLab i Göteborg! Den stora skillnaden med det är att jag i samarbete med mina kollegor kan erbjuda mycket mer! Välkommen att höra av dig, alla kontaktuppgifter är fortfarande aktuella!

SaveSave

SaveSave