Sofia Oscarson 3D-grafiker, visualiserare

Välkommen!

Jag heter Sofia Oscarson, och jag jobbar som 3D-grafiker och illustratör i Göteborg. Saga Illustration är namnet på min firma.

Jag erbjuder dig som kund ett effektivt och snyggt sätt att kommunicera din vision. Mina 3D-visualiseringar kan förmedla mycket information på ett kort ögonblick, och i bilden eller animationen kan vi också lägga in precis den känsla och den stil som du vill ha. Bilderna som finns med här på min hemsida är uteslutande mina egna, men det är bara ett urval. Det jag arbetar med får ofta inte visas.

Min fördel är att jag är att småskalig, flexibel och lätt att kommunicera med. Jag ger stort inflytande över bildens utveckling. Det är inte ovanligt att mina kunder vill ändra något i sin design när de ser bilderna, vilket jag ser som ett mervärde i det jag gör. Det är bara roligt att få bli en del av den kreativa processen! Om det passar, så sitter jag gärna och jobbar hos kunden, för smidigaste möjliga kommunikation. Annars sitter jag på Drottninggatan 21.

Jag har alltid älskat att hålla på med bilder och att skapa saker. 3D-visulisering är något av det roligaste jag vet, och det är nog därför jag har blivit bra på det. Det passar också min personlighet, jag tycker det är de små detaljerna som ger en hög finish, och det är det jag vill ha, för kundens och min egen yrkesstolthets skull. Noggrannhet är min grej.

Jag ser fram emot att höra av dig!

Sofia

PS. Förra året var jag med och illustrerade en barnbok, skriven av Suzanne Gottfarb – läs mer om det här.

SaveSave