Välkommen till Saga Illustration!

3D-grafiker Sofia Oscarson

Sofia Oscarson, 3D-illustratör

Jag heter Sofia Oscarson, och jag jobbar som 3D-grafiker och illustratör i Göteborg.

Jag erbjuder dig som kund ett effektivt och snyggt sätt att kommunicera din vision. Mina bilder kan förmedla mycket information och känsla på ett enda ögonblick.

Jag ger stort inflytande över bildens utveckling. Om det passar, så sitter jag gärna och jobbar hos kunden, för smidigaste möjliga kommunikation. I annat fall sitter jag på mitt kontor på Drottninggatan 21, tillsammans med QueensLab AB, som jag har ett tätt samarbete med – genom det samarbetet kan jag också lösa dina behov av grafisk design och animation.

Jag har alltid älskat att hålla på med bilder och att skapa saker. 3D-visulisering och illustration är något av det roligaste jag vet, och det är nog därför jag har blivit bra på det. Det är de små detaljerna och nyanserna som ger en hög finish, och det är det jag vill ha, för kundens och min egen yrkesstolthets skull. Noggrannhet är min grej.

Jag ser fram emot att höra av dig!

Sofia

Telefon:
0733-106175

Email:

sofia@sagaillustration.se

Besöksadress:
Drottninggatan 21, Göteborg

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSave